Welkom bij Horren & Solutions

Wij leveren passende horren voor alle soorten ramen en maten!

Horren & Solutions is specialist op het gebied van insectenwering en staan bekend om de geleverde kwaliteit. Wij leveren aan zowel particulieren, als bedrijven en instellingen. Voor elke klant bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs. Dit is mogelijk doordat wij direct afnemen van de fabrikant en direct leveren aan de klant.

Welke hor is de juiste voor u?

Hordeuren

 • Plissé hordeur
  een schuivende hor die in alle deuren geplaatst kan worden
 • Vaste schuifhordeur
  het hele horgedeelte schuif van naast het deurgedeelte naar in de deur
 • Vaste scharnierende hordeur
  aan de binnen van de normale deur scharniert een hordeur naar binnen.

Raamhorren

 • Inzethor
  een hor die uitneembaar is en in het kozijn geplaatst wordt
 • Voorzethor
  een hor die permanent op het kozijn geplaatst wordt
 • Rolhor
  een te openen horsysteem dat in of op het kozijn geplaatst wordt
 • Klemhor
  een hor die in of op het kozijn geklemd wordt

Afspraak

Ten eerste maken wij met u een afspraak om de deur of het raam te komen inmeten. Hierbij kunnen wij u, door middel van voorbeeldmateriaal, laten zien welke oplossing het meest geschikt is voor uw vraag. In sommige gevallen is een afspraak niet eens nodig. Dan geeft u ons de juiste maten door en maken wij een afspraak voor de montage.

Montage

De plaatsing van de hor maakt de kwaliteit ervan, 100% functionaliteit door 100% vakkundigheid. Daarom wordt het meten en plaatsen van onze hordeuren en horren geheel verzorgd door Horrenexpert.com, dit is onze garantie. Voor de montage maken we uiteraard een afspraak. Uw adviseur geeft u een schatting van de tijd die de montage in beslag neemt, zodat u nooit voor niets thuis blijft.

Waar leveren wij?

Wij leveren en monteren alle soorten horren in onder andere de volgende plaatsen:
's-Graveland, Aalsmeer, Abcoude, Almere, Almere-buiten, Almere-haven, Almere-hout, Almere-stad, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam IJburg, Ankeveen, Baambrugge, Baarn, Bilderdam, Bilthoven, Blaricum, Blokland, Bodegraven, Boomhoek, Breukelen, Breukeleveen, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, De Bilt, De Hoef, De Kwakel, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Eembrugge, Eemnes, Groenekan, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hilversum, Hoevenlaken, Hollandsche Rading, Hoofddorp, Houten, Huizen, Kerklaan, Kockengen, Kortenhoef, Kudelstaart, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarn, Maarssen, Maarsseveen, Maartensdijk, Mijdrecht, Mijnden, Molenpolder, Muiden, Muiderberg, Muyeveld, Naarden, Naardenbos, Nederhorst den Berg, Nes Aan de Amstel, Nessersluis, Nieuwegein, Nieuwer Ter Aa, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Nieuw-Loosdrecht, Nieuw-Vennep, Nigtevecht, Noordeinde, Ouder Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Oud-Loosdrecht , Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Purmerend, Soest, Soestdijk, Tienhoven, Uithoorn, Utrecht, Valkeveen, Vianen (Utrecht), Vinkeveen, Volendam, Vreeland , Waver, Waverveen, Weesp, Westbroek, Wilnis, Woerden, Wormerveer, Woudenberg, Zaandam en Zeist.
Natuurlijk leveren wij ook buiten deze plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u gebruik maken van het contact formulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Disclaimer
Horren & Solutions  |  Fahrenheitlaan 17  |  1222 LM Hilversum  |  tel: 06-29011740  |  KVK.nr.55595529